Offline cursussen

We bieden een groot aantal offline cursussen aan om uw kennis te verbreden.

Cursus linkbuilding

Bij SEO academie leert u in één dagdeel hoe linkbuilding precies werkt en hoe u dat het best kunt inzetten voor uw organisatie. 

Wat is Linkbuilding precies? Linkbuilding is het genereren van inkomende links vanaf externe webpagina's naar een specifieke website, waarbij het doel is om deze populairder te maken dan concurrende websites over hetzelfde onderwerp en dus hoger te scoren in de zoekmachines. Na afloop van de cursus heeft u kennis van linkbuilding van deze tijd, de Google richtlijnen, optimale bijdrage d.m.v. linkbuilding en het voorkomen van penalty's bij zoekmachines.

Tarief:

Duur:

Gegeven door:     

Training content marketing

Content is king. Wanneer je content op de juiste manier inzet, verandert het in een tool waarmee je de aandacht van (potentiële) klanten trekt.Tijdens deze cursus leer je hoe je een sterke contentstrategie ontwikkelt en hoe je deze vervolgens in de praktijk brengt. Je gaat op slimme wijze aan de slag met het ontwikkelen van diverse soorten content en leert ook hoe je deze vervolgens inzet in een succesvolle marketingcampagne. De cursus zit zeer gestructureerd in elkaar: Je begint met het bepalen van je doelen en je doelgroep. Aan de hand daarvan maak je een contentstrategie die perfect aansluit bij wat je wilt bereiken. 

Tarief:

Duur:

Gegeven door: