Online blogs

We bieden een groot aantal online blogs aan om uw kennis te verbreden.

Lijst meest winstgevende niches voor 2020:

Onze lijst van best verkopende markten.

Als je je energie in marketing niches met een vreselijk groeipotentieel steekt, verlies je geld. Je verliest misschien meer dan je denkt.

Het verschil tussen niches die geld opleveren en niches die dat niet doen, kan miljoenen dollars per maand zijn. Als u hulp nodig heeft en u wilt beter worden in het bouwen van winstgevende online bedrijven, zal deze gids u wijzen op de volgende stap. Of u nu nieuw bent in affiliate marketing (of gewoon op zoek bent naar een nieuwe invalshoek), u bent het aan uzelf verplicht om u te concentreren op de mogelijkheden die zich in grote mate zullen uitbetalen.

In deze uitgebreide gids krijgt u een inleiding op de meest winstgevende opties van het jaar. Voor elk van hen leert u wat voor soort producten ze definiëren en wat voor soort commissies u kunt verwachten van sommige voorbeeldadverteerders. Laten we eens een kijkje nemen.

1)Gewichtsverlies

Gewicht verliezen is een doel voor bijna alle mensen op een bepaald moment in hun leven. Dat maakt deze markt niet alleen rendabel, maar ook nog eens miljarden waard. Marketeers in deze top-selling niche verdienen geld door het opdienen van alles, van dieetgidsen tot supplementen.

Sub niches en producten
Gewichtsverlies voor:
Vrouwen, mannen, tieners, zwaarlijvig (obesitas)

Gewichtsverlies voor probleemgebieden:
Koppig buikvet, Dijen, Bovenarmen, Dubbele kinnen, Borst (Mannen)

Programma’s voor gewichtsverlies:
Dieet / oefening Ebooks, Atkins, keto, Paleo, Weight Watchers, South Beach Diet

Voedingsmiddelen en supplementen:
Garcinia cambogia (RIP), Acai-bessen (RIP), Vitaminenpoeders (shake mixen)

Er zijn vele manieren om geld te verdienen in deze winstgevende niche. Wat elke conversie voor u waard is, hangt sterk af van wat u verkoopt.

2)Hosting/VPN

Webdiensten zoals hosting en VPN’s zijn niet alleen populair, ze kunnen ook zeer duur zijn. Degenen die zich kunnen vestigen kunnen online geld verdienen door samen met anderen te schrappen voor grote opdrachten van ondernemingen.

Sub niches en producten waar je in kan zitten.
Hosting diensten:
VPS (virtual private server) hosting, Cloud hosting, Colocatie hosting, Dedicated server hosting of Beheerde hosting
VPN’s:
Abonnement VPN toegang, Desktop privacy software, Mobiele privacy, Software of Anonieme browsers.

Veel diensten in deze niche zijn abonnementen. Als u erin slaagt om een verkoop te krijgen, kunt u aanspraak maken op terugkerende commissies voor de komende jaren.

Voorbeelden van winstgevende sites in de niche.

VPN Mentor is een succesvolle site in deze niche die zijn plaats heeft ingenomen met een gezaghebbende inhoud. Genoemde (en gekwalificeerde) auteurs en rijk gedetailleerde recensies hebben deze site geloofwaardig gemaakt onder slimme kopers van webdiensten.

3)Spier/lichaamsbouw

Bodybuilding heeft een toegewijde fanbase die niet bang is om geld te laten vallen om die winst te krijgen. Wanneer u deze markt betreedt, kunt u hun toewijding richten op een reeks van verschillende oplossingen die (over het algemeen) hoge commissies hebben.

Sub niches en producten waar je in kan zitten.
Home bodybuilding programma’s:
Trainingsvideo’s, E-boeken, Doelgerichte apps
Merkprogramma’s:
P90x, Insanity, Rushfit
Bodybuilding supplementen:
Sportieve supplementen, Testosteronverhogers, Eiwitpoeders, Vetverbrandingsformules

Er is een grote verscheidenheid aan aanbiedingen in deze top-selling niche, inclusief abonnementsdiensten die u terugkerende commissies kunnen opleveren.

Voorbeelden van winstgevende sites in de niche.

Healthline is massaal en massaal succesvol in vele winstgevende niches, waaronder bodybuilding. Om legaal in de ruimte te kunnen werken, hebben ze de kosten op zich genomen om elk artikel te laten beoordelen door artsen, verpleegkundigen of andere specialisten.

logo SEO academie

Contact Info

Wijnhaven 6
2511 GA Den Haag

+070 1234567
info@seoacademie.nl

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Copyright 2020 FRESHFACE ©  All Rights Reserved